“Antonela ka folur me babin tim”. Mevlani sapo ia nxori bojën vetes në emision, habit me fjalët: U takova me çunat dhe…


Sot ishte radha e Mevlanit për të rrëfyer sekr etet e tij dhe shk eljet e rregullores së programit.

Rrëfimi i Mevlanit: Jam takuar me disa çuna jashtë, me Ledianën më ka ardhur në s pital, Antonelën e kam çuar disa herë në shtëpi dhe kemi folur disa herë në telefon.

Arjani: Po Ledianën e ke takuar me mamin?

Mevlani: Kurse Antonela, ka folur me babin një ditë.

mevlan shaba – Panorama Plus

Leave a Reply