Antonela dhe Ledjana ‘i nxíjnë jeettën’, Mevlani del nga studioja i revоItuar: Keni çuna plot !!!


Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Antonela hoqi dorë nga Mevlani. Ajo tha se dëshiron ta shikojë të lumtur, ndonëse me një tjetër në krahë (konkretisht, Ledjana). “Unë po tërhiqem që të mos prish punë. Dua të të shoh aq mirë, aq mirë sa që ti të jesh i lumtur me atë që do, jo me mua”, tha ajo.

Deklarata e saj nuk u prit mirë nga Ledjana, e cila e konsideroi si mashtrim. “Kjo është komplet mashtrim. Kjo shprehja që unë dua të të shikoj mirë, të lumtur me një tjetër, kur ndërkohë thua e dua dhe vendin e tij nuk e zë askush. Nuk kam si të jem e gëzuar, sepse po të ishte diçka e vërtetë do isha shumë e lumtur. Në këtë rast nuk është ashtu”, u shpreh Ledjana.

Pas saj, reagoi dhe Mevlani. Ai doli nga studioja i ne_vrik0sur.“Keni çuna plot këtu se më keni nx_irë jeettën. Bëni çfarë të doni. Nuk merrem më me këtë punë”, tha ai.

Leave a Reply