Antonela dhe Atdheu përplasen keq pas puthjes në buzë: Më ka prerë në besë! Deklarata e fortë për Mevlanin


Antonela dhe Atdheu janë përplasur ashpër në studio pasi u bë publike fakti që janë puthur jashtë programit teksa Atdheu po e shoqëronte për në shtëpi.

Antonela ka zbuluar se Atdheu e preu në besë sepse e puthi, ndërsa ai tregoi se Antonela e shijoi puthjen, por tani po bën aktrim për të fituar Mevlanin.
Antonela: Dua t’i them që bota është portokalli dhe gjithçka kthehet. Paske përgatit mirë dhe skenarin. Në luftë dhe dashuri përdoret cdo lloj arme.

Do bëj gjithçka që të dal nga ky emision me Mevlan Shabën. Do luftoj për të.
Atdheu: Unë nuk thashë gjë të keqe. Puthjen e kam problem.

Antonela: Ne si femra gjindemi gjithmonë në disa situata ngusht. Jam person që më pëlqen që personit tjetër t’ia jap një puthje, se sa të më prejë në besë. Unë e përshëndeta, ai më puthi.
Atdheu: O aktrim i dashur.
Antonela: Të ishte aktrim Atdhe zhgarravina, do e mohoja.

Atdheu: Betohem për kokë të familjes që më ka puthur dhe i bënte buzët “mmmm, me stila”.
Antonela: Unë nuk kam prova, por Mevlani ka aq vlerë për mua sa ia kam treguar. Ai ka dashur të përfitojë më shumë dhe kam refuzuar. Thuaj sa herë më ke ftuar e më ke refuzuar, pse tu mbyll goja. E di shumë mirë që ti Atdhe je shtyrë nga dikush tjetër. Pëlqimi pas kësaj për Atdheun ka shkuar në -0.
Top Channel

Leave a Reply