Antonela çmendet nga ѕurрriza romantike e Atdheut dhe i hidhet në qafë!


Antonela çmendet nga surpriza romantike e Atdheut dhe i hidhet në qafë!
Atdheu dhe Antonela duket se do të jenë çifti i rradhës në “Përputhen”. Dyshja kanë shprehur ndjenjat për njëri-tjetrin dhe sot u transmetua takimi i tyre.

Konkurrentja iu hodh në qafë e emocionuar. Megjithatë, gjatë bisedës ajo shtoi se nuk ia ka shumë besën pasi është shumë rebel.

Leave a Reply