Antonela bën deklaratën e papritur për Mevlanin: Kam nevojë për një mashkull!


Antonela ka vendosur që të mënjanohet nga Mevlani pasi ai nuk ka marrë një vendim nëse do të vazhdojë njohjen me të apo Ledianën.

Antonela foli para se të transmetohej takimi i tij me Ledianën dhe i tha se “ka nevojë për një mashkull”.

Antonela: Meqë Mevlani nuk arriti ta merrte vendimin, sot bëj 47 ditë në emision, vërtetë më ka pëlqyer dhe më pëlqen por kam kuptuar që duhet të mënjanohem se nuk dua të bëhem shkak i moskrijimit të një lidhje. Mevlan, doja të thoja që kam nevojë për një mashkull dhe ti nuk ma jep dot këtë gjë. Dhe ju uroj jetë të lumtur. Dje jam zënë me Mevlanin prandaj…

Top Channel

Leave a Reply