AntoneIa ѕhрër-then në të qa-ra: Babi na kërс-nonte ѕe do na v-ri-ѕte, ndaj ikëm në ltali


Antonela, një ndër vajzat më të “forta” dhe pa komplekse në program, e cila shpesh herë është ka ha bitur publikun me deklaratat e saj thu mbuese, ka shpër-thyer në të qara ditën e djeshme në “Për’Puthen” Prime.

Kjo e fundit, shpër-theu në të qara në një moment kur të gjithë konkurrentët filluan të bër-tisnin, ndërsa tha se nuk i duronte dot të bërtiturat. Ndërkohë, ditën e sotme ajo ka vendosur të sqarojë se ajo skenë i kishte sjellë në kujtesë disa situata që ka përjetuar në familje. Ajo rrëfeu se i ati i saj dh-un-onte nënën e saj dhe se u detyruan të ik-nin në Itali, pasi ai i kërc-nonte se do t’i v-ri-ste.

Më konkretisht, ajo është shprehur se:
U pr-eka se mu kujtuan disa situata që kam kaluar unë në familje. Mu kujtua babi që nuk jeTton më, atë rrëm-ujën që na bënte në shtëpi gjithmonë, mua familjes mamit dhe mundohem të jem e qeshur sepse nuk dua t’i kujtoj ato gjëra, situata këtu më kujtonte atë, kur ishim të gjithë duke bër-titur dhe e hu mba.

Më kujtohen shumë skena, sa herë ka rr-ahur nënën. Më kujtohet natën e fundit kur na ka nx-je-rrë nga shtëpia. Kemi shkuar në Itali sepse ai na kërc-nonte se donte të na v-ri-ste. Kemi shkuar atje vetëm me një veshje në trup. Kishim një vit në Itali, kur dikush më shkruan në Facebook ngu-shë-llime për babain. Ai kishte v-de-kur. Unë e kam parë babain gati duke e mby-t-ur nënën dhe unë nuk mund të bëja dot gjë.

Leave a Reply