Andi sur prizon Jasminën, kjo është dhurata e veçantë që ia bëri


Andi ka suprizuar sot Jasminën, ndërsa i bëri saj një dhuratë mjaft unike.

Një album me foto të tyre dhe shprehje, që tregonin pëlqimin e Andit për Jasminën.

Por nuk mbaroi këtu, Andi madje kishte thurur edhe një poezi për të, me titullin “Jasmina”

“Nuk e di ku dole, more ti Jasmina, erdhe më sulmove sikur Hiroshima. Kemi pas puthje, kemi pas zhveshje, por më shumë ma kënaq zemrën kur të shoh atë buzëqeshje. Ti e di që unë jam person i përpiktë, por do të shohim nëse do dalim nga këtu çift”, recitoi ai.

Leave a Reply