Andi dhe Jaѕmina nuk qenkan ndarë me vërtetë? Dуѕhja kaрet mat jaѕhtë “Përputhen” (foto)


Pak ditë më parë Andi i dha fund njohjes me Jasminën. Ai tërhoqi deklaratën që kishte bërë për të, duke u shprehur se nuk sheh përputhje mes tyre.

“Kam arritur në përfundimin se unë dua ta tërheq deklaratën, dua të tërhiqem komplet. Nuk dua. Kam duruar boll, e di dhe vetë shumë mirë.

A të kam thënë shumë herë që më intereson, që të kam shumë përzemër edhe prapë të respektoj, të admiroj, por siç e thashë më herët nuk shoh përputhje duke ndodhur mes nesh”, tha konkurrenti.

Mirëpo, faqja “Shpërputhu” në Instagram ka publikuar një foto ky dyshja shihen duke ngrënë në shoqërinë e njëri-tjetrit. Kjo ka bërë që të lindin dyshimet nëse deklarata e Andit ka qenë e vërtetë apo jo.

Leave a Reply