Andi dhe Jaѕmina largohen nga Рërputhen me kërсim romantik dhe рuthje раѕionante

Andi dhe Jasmina e kanë mby llur rrugëtimin e tyre në Përputhen me një kërcim romantik.

Në përfundim të kërcimit me këngën e tyre të preferuar, fjalët “u zhdukën”.

Më pas, të gjithë kërkuan një puthje dhe Andi nuk hezitoi që ta puthte Jasminën për ta mbyllur plot me dashuri dhe pasion.

Ato nuk kane dalur nga programi si cift i konkretizuar por thane se maredhenia e tyre po shkon mire dhe shpresojne qe te vazhdoj po njejte edhe kur te jene jashte.

Andi dhe Jasmina do rikthehen serish pas 1 muaji ne Perputhen per te treguar nese lidhja e tyre do ec para ose jo.

Leave a Reply