Ana takim 4 minuta me Arsimin: Nëse përputhem, vajzën do e marr me vete në Zvicër


Ana dhe Arsimi në fund të episodit të sotëm të përputhen zhvilluan një takim 4 minuta.

Në bisedë e sipër Arsimi, që është një nga djemtë e rinj që i është bashkuar programit dhe ka dhe një djalë, tha se nëse përputhet me një nga vajzat do e marrë me vete në Zvicër.
Biseda

Ana: Pse je kaq i urtë?
Arsimi: Unë kam ardh tani, dhe kam ndenj më urtë

Ana: Rri urtë dhe pastaj sulmon?
Arsimi: Do e shohim këtë… Unë e kam ndjekur emisionin nga Zvicra dhe më ke pëlqyer.
Ana: Po pse erdhe nga Zvicra?

Arsimi: Kisha pak punë në Maqedoni, dhe pastaj vendosa të vij këtu. Ti më ke pëlqyer shumë në fillim nga pamja, por dhe nga karakteri.
Ana: Po në debate më ke parë se unë shpërthej…
Arsimi: Po të kam parë.

Ana: Më trego ndonjë gjë më shumë, ti jeton në Zvicër, si e ke menduar, do më marrësh të iki andej?
Arsimi: Unë dua të jetoj në Zvicër, dhe nëse përputhem do e marr vajzën andej.
Ana: A je fanatik? Se unë mua më pëlqen karriera, argëtimi.

Arsimi: Unë jam me mentalitetin gjysëm kështu a din, se unë jetoj në Zvicër, por jam shqiptar gjithësesi.

Leave a Reply