Ana e parë: Do isha shumë krenare po të më thonin je si “vaj Borѕhi”! Kam lindur në Ѕаrandë dhe ja di vlerën…


Ana e parë në PërPuthen ka komentuar largimin e Sindit nga studio pas batutës së Julit teksa i tha se je si “vaj Borshi”.

Sipas Anës, ajo do ndihej krenare nëse do ishte dhe do i thonin se je si ‘vaj Borshi’.

Ana: Arrin të kuptosh edhe batutën. Se unë jam rritur dhe kam lindur në Sarandë dhe ja di vlerën Vajit të Borshit. Juli je shumë me intelekt për tu kuptuar nga të gjithë. Nuk ka qenë batutë dashakeqe. Nëse unë do isha dhe do më bëje krahasimin me vajin e Borshit do isha shumë krenare.”

Leave a Reply