Ana dhe Atdheu po bashkëjetojnë? Ndjekësit kapin detajet


Atdheu dhe Ana Lleshi trazuan rrjetin me puthjen e tyre të famshme, por duket se bashkë nuk i kanë ndarë rrugët edhe pasi Ana mbylli aventurën e saj në Për’puthen.

Të dy realizuan një Giveaway, por nuk mbaron me kaq. Tashmë që edhe Atdheu është përjashtuar nga Për’puthen, në rrjete sociale, sidomos në aplikacionin TikTok që nuk iu shpëton asnjë detaj, Ana dhe Atdhe duket sikur qëndrojnë të dy në një shtëpi.

Ndërsa janë futur në ‘video live’ në Instagram, divani, dritarja dhe këndi i dhomës së qëndrimit është identik.

Ana Lleshi dhe Atdhe Xharavina kanë shprehur një pëlqim mes tyre, gjithashtu edhe publiku i ka dashur shumë si çift. Ende nuk dihet nëse janë bashkë, pritet një konfirmim nga vetë ata.

Leave a Reply