Ana degjeneron Fatjonin fare: Përgjigju të kanë dhënë lekë femrat për të bërë ѕеkѕ me to


Ish-konkurrentët e “Përputhen”, Fation Kuqari dhe Ana Lleshi kanë qenë këtë të dielë në “E diell”, Top Channel. Ana i bëri Fationit një pyetje të “nx ehtë”.

“A të është ofruar ndonjëherë ndonjë shumë lekësh kundrejt s*ksit?”, i tha ajo. Fationi e kaloi shpejt pyetjen e saj, duke u përgjigjur: “Nuk i shikoj fare këto mesazhe”.

Kujtojmë se gjatë kohës kur ishin në “Përputhen” dyshja kishin një pëlqim ndaj njëri-tjetrit, ndërsa tani duket se ruajnë një marrë dhënie të mirë

Leave a Reply