AKSlDENTl i rēndē ku VDlQ 23-vjeçarja: Del video 3 minuta para ngjarjes, me shpejtësi mbi 160 km/orë (VlDE0)


Një aksí-dent t ragjik ndodhi dy ditë më parë në autostradën Vlorë-Levan, ku humbi jeettën 23-vjeçarja AnxheIa Çapo dhe mbeti e pIag0sur shoqja e saj, Silvana Muho, 22-vjeç. Ndërkohë, në një video të publikuar nga “Balkan Web”, rezulton se vajzat po lëviznin me një shpejtësi tejet të lartë, duke i kaluar 160 kilometra në orë, kur limiti maksimal i lejuar në autostradë është 90 /Pamje meP0sht.

Pamjet janë xhiruar vetëm 3 minuta para aksí-dentit f ataI, ku vajzat shihen duke dëgjuar muzikë me volum mjaft të lartë.

Leave a Reply