Aksí-dent i rēndē/Treni Gоdеt Reperin Kosovar


Gjatë mbrëmjes së djeshme ka ndodhur një aksi_dent në qytetin e Ferizajt, ku treni ka g0d_itur një veturë në rrugën hekur_udhore.

Përmes një postimi në rrjetin social “Instagram”, reperi Altin Devqa, i njohur si “Devqa” ka treguar që është mirë dhe ka postuar një foto nga vendi i ngjarjes.

Leave a Reply