Akѕidenti tr agjik në Tiranë, kush janë 2 vëllezërit dhe kushëriri që hu mbën jetën


Një aks ident tra gjik u shënua mbrëmjen e djeshme në Kodër-Kashar. Ngja rja ndodhi pak para mesnatës përballë ish-Radiostacionit, ndërkohë që BW ka siguruar identitetin e shoferit dhe 3 vikt imave. Mësohet se 27-vjeçari Zija Murati, duke drejtuar mjetin me targa rumune ka dalë nga rruga dhe është përplasur me një mur aty pranë. Për plasja ka qenë e fortë e për pasojë, dy pasagjerët, Ismail Sula 40 vjeç dhe Lulëzim Sula 47 vjeç, banues në Kashar, kanë ndë rruar jetë në vend.

Ndërsa pasagjeri tjetër, Dashamir Dema, 39 vjeç u transportua në spital, por nuk mundi të mbijetojë. Lulëzimi dhe Ismaili ishin vëllezër, ndërsa Dashamirin e kishin të afërm, bashkë me shoferin. Ndërkohë, drejtuesi i mjetit, Zija Murati ndodhet në spital, dhe i është nënshtruar analizave të gja kut për të parë nëse ka kon sumuar alkool

Leave a Reply