Ai është tetëdhjetë vjeç dhe këmbëngul të udhëheqë gruan e tij nga dora kudo që të shkojnë. Kur e pyeta pse…

Ai është tetëdhjetë vjeç dhe këmbëngul të udhëheqë gruan e tij nga dora kudo që të shkojnë. Kur e pyeta “Pse gruaja jote shkon e shpërqendruar, sikur e ndjek dikush?”

Ai u përgjigj: “Sepse ajo ka Alzheimer”.

Kështu që e pyeta, “A do të shqetësohet gruaja juaj nëse e lini të shkojë ose thjesht ndaheni?”

Ai u përgjigj: “Ajo nuk e mban mend. Ajo nuk e di kush jam më, nuk më ka njohur për dy vjet.”

I befasuar, unë i thashë sërish: “Mirë! Dhe kështu, ti vazhdon ta udhëzosh çdo ditë edhe pse ajo nuk të njeh? “.

Plaku buzëqeshi dhe më pa në sy.

Pastaj ai më tha: “Ajo nuk e di kush jam, por unë e di kush është. Ajo është dashuria e jetës time”.
Kjo eshte Dashuri e vertet.👏👏👏👏👏👏

Leave a Reply