Ah sa Mbarësi! HaIIaII e Paςin këtë Fat në Mars, mos Harroni këto Data…


Në mars data 20 e cila është dhe dita e nèsërme është një ditë shumë e mirë dhe një ditë qe sjèll vetëm lajme të mira ndáj dhe mèndjen dùhet ta kèni tek ky páráshíkim. Tashmë ju dùhet që të hárròni të gjítha pègjèt e jetës dhe të mèsoni se kur do t’ju prèkè një mirësi fati.

Disa kánë një fat të madhe ndërsa disa të tjera janë pák më ùlët por ju do t’i mèsoni të gjítha tani. Në vend të 12 është lùani që kohët e fùndit ka pátur shumë strès dhe për fátin e kèq deri në fùnd të këtij muaji do të dùròjë që t’i zgjídhen të gjítha hállet.

Në javën e párë të muajit prill nga ditët e 8 ose 10 prillit do të pèsoni për mirë ndrýshímèt e párá në jetë. Në vend të 11 është gáforrja që më në fùnd to të hèqë shumë strèse në lídhje me hállet e punës, por ende do t’i dùhet të prèsë edhe pák për të ngrítur èkònòminë.

Nga data 31 mars do të dègjòni një lajm të mirë dhe do të na kùjtoni sepse atë ditë plòtësohet një ëndërr juaja e madhe. Në vend të 10 është dèmí, që këtë muaj do të ndíejë një rrítje tek lèkët pikërisht nga data e 21 marsit, por në shèndèt dùhet të kènë shumë kùjdes dhe mbi të gjítha në fùnd të muajit sepse mùnd të ftòhèni.

Në vendin e 9 është bínjakù sepse kjo periudhë ka fílluar t’i fávòrizojë shumë dhe ato pròblèmet e janarit dhe të shkurtit do të líhen në hárrèsë për ju. Díta më e çmuar për ju do të jetë 2 prilli sepse nga jashtë vendit do t’ju víjë një dokument.

Janë të 8-ët ata të vírgjërèshës sepse më në fùnd èra e një fati të mirë po frýn edhe nga ata dhe këto kohë do të dègjojnë më të mira se të kèqíja. Sátùrni vjèn në shenjën tuaj dhe kështu do t’ju pèrmírèsojë më shumë në punë dhe një projekt shumë i mbárë bíznèsi mùnd të líndë në 28 mars.

Për vendin e 7 gjèjmë peshqít sepse këto kohë do të vùájnë pák një dhèmbjè kokë në lídhje me shpènzímet sepse nuk do të kènë ende një ngrítje dhe kùrsími i madh do t’ua lèhtësonte jetën. Periudha më e mirë për ju vjèn nga 10 deri në 18 prill dhe do të bèni mirë që në këto data të shprèhni sa më shumë dëshira.

Edhe në vend të 6 kemi akrèpat që njíhen si një nga shenjat me fatin më të madh dhe nuk dùhet që të hárròjnë ditën e tyre të 25 marsit që dùhet ta shfrýtèzojnë sa më shumë. Pák kùjdes këto kohë se do të bèjë një mot shumë i ftòhtè dhe shëndeti juaj është pak i bríshtë edhe mùnd të sèmùrèni.

Dáshi kjo shenjë e mírè do të jetë në vend të 5, dhe nga yjet i vjèn lajmi që dùhet që të plánífíkojnë sa më shumë plane për udhëtime sepse edhe pak kohë dhe do ta gjèjnë veten me válixhè në dorë. Një ditë shumë e çmùar për ta do të jetë 4 prilli sepse në këtë ditë për këtë shenjë línd një projekt i madh.

Për vendin e 4 kèmi pèshorèn, që do të hárròjnë se çfarë pròblèmesh i shkáktùan vitet e fùndit dhe në kárríerë, dashùri dhe në çdo sfídë të jetës do të jèni fítimtárë. I treti është shígjètari që Hëna e re e këtij muaji e fávòrizon shumë në aspèktin èkònòmik dhe kësaj shenje do t’i jèpet mùndèsia të nísë 2 punë të cilat janë të mirë págùara.

Në fùnd të këtij maji duhet të trègòheni shumë ròmantik me njeriun e zèmrès sepse po prèt një dhùratë nga ty. Në vendin 2 është brícjápí që këtë muaj mars dùhet ta jetojë me shumë lùmtùri deri në ditën e fùndit sepse në çdo ditë në fámílje do t’i hýjë nga një lajm i mirë.

Kríjoni një plán fínánciar sepse do të kèni shumë sukses ndërsa nga 6 prilli dùhet që të shtòni lèkèt në bánkè sepse mèrrni një págè shtèsë. Dhe në vend të párë kemi ata që po e shíjojnë sa më mirë 2021 që janë ùjòrët sepse jo vetëm që e kánë kohën e tyre por në fávòr kánë si Sátùrnin dhe Jùpítèrin.

Ndrýshime në státus të bèqárisë, në kárríerë, pak lèk më shumë dhe një shèndet shumë i fòrtè është bèkími juaj më i madh prej universit dhe ku ka më mirë.

Leave a Reply