Ada me sy mbyllur: Ja surpriza befasuese që i bën Bajo në takim

Bajo ka menduar një surprizë befasuese për takimin e parë me Adën.

Ai kishte mbushur një ambient me petale trëndafili, ndërsa u shfaq më vonë duke i shërbyer ushqim Adës. Gjatë bisedës, të dy folën për takimet e kaluara të Adës dhe nuk munguan thumbat për Edin.

Bajo: Nuk është vepër e madhe, por thjesht gjest. Diçka që shpreh ndjenjat aty brenda. Takimi i parë nuk më ka pëlqyer se ke dalë me një person që bie në kontradiktë me veten.
Ada: Pse këmbëngule?
Bajo: Gjërat që dua, i arrij.Top Channel

Leave a Reply