A keni degjuar per limonin e ngrire? Ja cfare mrekulli ben ne trupin e juaj


Limoni mund të sjellë shumë përfitime në shëndetin e njeriut. Për shkak të përmbajtjes së lartë me flavonoide të cilët njihen për vetitë e tyreantioksidante, ata mund të bëjnë mrekulli, për të trajtuar një sërë prob’lemeesh tek trupi.

Por do të donit të dinit dhe çfarë mund të bëjë konkretisht limonët e ngrire? Ata janë akoma më të mirë, madje janë testuar dhe kanë rezultuar të efeektshëm.

Madje, limonët janë pjesë përbërëse në çdo metodë det oksi.Dihet tanimë, se lëkurat e limonit kanë rreth 5 deri në 10 vitamina më shumë se sa lëngu që del prej tyre

Leave a Reply