A keni bërë ѕеkѕ gjate Perputhen? Juli i “Përputhen” руet konkurrentët, përgjigjja e tyre do ju befaѕojë (VIDEO)


Juli i “Përputhen” ka një kanal në Youtube ku shpeshherë publikon video si nga jeta e tij, edhe nga eksperienca në emision. Çdo ditë para fillimit të “Përputhen”, ai i drejton një pyetje konkurrentëve duke zbuluar më shumë për ta.

Pyetja e rradhës që Juli i drejtoi konkurrentëve ishte nëse ata kanë kryer marrëdh ënie 12 muajt e fundit.

Disa prej tyre u përpoqën ta anashkalonin pyetjen, të tjerë e pranuan dhe të tjerë u përgjigjën me humor.

Leave a Reply