A ka rrezik рër një valë tjetër раѕ zgjedhjeve? Flet kreu i Urgjenсës, Вrataj: Ѕhumë реrsona nuk e dinë që e kanë

Drejtori i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj në një intervistë tha se situata në spitale nga К0VIDI është e normalizuar.

Ai u shpreh se pas zgjedhjeve të 25 prillit pritet që të ketë një rritje të lehtë të infektimeve, pasi nuk u rrespektua distanca sociale.

“Situata vetë e tregon që jemi në gjendje të mirë të infektuesve. Për fatin e mirë janë të gjithë në minimum që nga fillimi i pandemisë. Edhe vera do na ndihmojë se është në favorin tonë.

Sigurisht që do ketë një rritje të lehtë pas dy valësh që kaluam se u panë kontaktet e afërta dhe shumë persona nuk e dinë që e kanë. Telefonatat janë aty te 2 mijë për 24 orë, vazhdojnë vizitat për К0vid. Ka një javë që kërkesat shkuan gati zero, madje arriti edhe 15 telefonata. Edhe te të shtruarit ishin zero”, tha Brataj për “abc e mëngjesit”.

Leave a Reply