A ka ѕhрirt kу njeri/ Ѕhqiрtari i merr jerën gruas në ltaIi në sу të fëmijëve, 9 dhe 13 vjeς i ra me ςekic


Një ngj arje e rë ndë ndodhi në një familje emigrantësh shqiptarë ka ndodhur pasditen e së dielës në qytezën Pove del Grappa në provincën e Vinçencs në Itali.

51-vjeçari shqiptar Gëzim Alla i ka ma rrë j etën me çekiç bashkëshorten e tij 39 vjeçe, Dorina Alla.

Çifti shqiptar kishte dy fëmijë të moshës 13 dhe 9 vjeç, që në momentin e k rimit ndodheshin në banesë.

Ende nuk është zba rdhur shkaku i vërtetë i ngj arjes, por në he timet e para motivet janë të dobëta e rrjedhë e një grindje mes bashkëshortëve që ka degjeneruar deri në ma rr je jete.

Leave a Reply