A ju dhëmbiin thembrat në mëngjes? Përdoreni limonin në këtë mënyrë dhe ju kurrë nuk do të vuanii më nga


Ju nuk jeni të vetmit që ju dhembbin thembrat, shpesh kjo është një shenjë që e kanë shumë prej nesh. Një shumëllojshmëri faktorësh mund të shkaktojnë, si tra umma, të qenit mbipeshë, këpucët e parehatshme dhe inflammacionni.

Është e rëndësishme të dini se dhi mbbjet e thembrave nuk duhen duruar për një kohë të gjatë, pasi sëm. undjeet që shkaktojnë ato mund të përparojnë dhe të bëhen më të rrez. ikkshmee.

Në mënyrë që të shpëtoheni nga sikleeti dhe të rivendosni shëndetin e këmbëve tuaja, ju duhet të dini se çfarë e ka shkaktuar dhi mbbjen në thembra. Ne zbuluam se cilat çrregullime mund të shkaktojnë dhi mbbje në thembra dhe si t’i trajtoni secilën prej tyre.

Artrooza

Artrooza shkakton defoormim dhe shkaatërriim të nyjeve dhe mund të ndikojë edhe tek këmba.

Trajtimi

Qëllimi i trajtimit të artroozës është lehtësimi i dhi. mbbjes. Mund të përfshijë:

Inj ekttimi i aciddit hialuronnik në nyjen e dëmmtuar për të reduktuar inflammacioniin dhe rritjen e lëvizshmërisë.

Reduktimi i peshës për të zvogëluar str esiin në nyje.

Zëvendësimi i pjesës së dëmmtuar me një artifiiciale.

Dushet për të zvogëluar ënjtjen rreth nyjes.

Ekziston edhe një il’aç natyral për zvogëlimin e inflammacioniit – masazh me limon. Thjesht vendosni lëng nga një fetë limoni mbi nyjen e dëmmtuar

Leave a Reply