“A je në terezi moj…”/ Antonela рërplaset ‘keq’ me Ѕindin: Kujdeѕ me mua kaq po të them…


Sot u transmetua takimi mes Ledjanës dhe konkurrentit më të ri në “Për’Puthen”, Kristjani, zgjedhje e cila solli një debat të fortë mes vajzave dhe djemve në studio.

Në debatin mes Sindit dhe Ledjanës sigurisht që do të ishte “i pranishëm” edhe Mevlani, ku ky i fundit nisi të bëj “avokatin” e Ledjanës.

Sindi i kthehet dhe i thotë të përdori të dyja vajzat (Ledjanën dhe Antonelën) dhe të dalin të përputhur që aty.
Debat ky që preku edhe Antonelën e cila ndihet e cenuar nga fjalët e Sindit.

Antonela: Nuk na përdor askush. Kujdes me fjalët okej, se ty nuk po ta cenon askush tipin tënd, unë nuk jam në lojën e askujt. Ti the përdor këto të dyja, kujdes me lodrat, nuk jam lojna askujt. Kujdes me mua kaq po të them
Sindi: A je ne terezi ti moj? Nuk ta thash ty

Antonela: Po kujt ja the, kameramanit?
Sindi e quan si një keqkuptim nga ana e Antonelës, pasi nuk ishte ai kuptimi për të cilën i tha ato fjalë.

Leave a Reply