A është pen.duar për ѕkenat e “НОТ” me djemtë e “Për’Puthen”? Meliѕa habit me përgjigjen


Melisa Lleshi ka vendosur mbrënmjen e djeshme të largohet nga “Për’puthen”.

Ana Kauri e cila këto ditë po zëvendëson, moderatoren Bora Zemani e cila është i inf ektuar me Co vid, pyeti Melisën nëse është pe.nduar për ndonjë gjë.

Melisa tha se nuk është e pen.duar dhe sërish do vepronte njësoj.

“Jo nuk jam e pe.nduar, çdo gjë do kisha bërë sërish për faktin se si djemtë si vajzat nuk do më kishin njohur si në momentet e mia neg.ative dhe pozitive”, tha Melisa.

Leave a Reply