“A e ѕheh si ëѕhtë, gjithë ky kalluр”, Eri trembet nga takimet e Lеdjanëѕ


Gjatë ditës së sotme është transmetuar takimi midis, Elvisit dhe Ana Kaurit. Por takimi i tyre ngjalli dhe shumë debate në studio pasi pak ditë më parë Elvisi kërkoi një kërcim me Sindin i cili u pasua më pas dhe me një ftesë për takim gjatë javës tjetër.

Ana tha se ndihej shumë e lënduar nga ky gjest dhe se ishte një mungesë respekti ndaj saj, ndërsa konkurrentët e tjerë i janë “sulur” Elvisit, duke e akuzuar se ai kërkon vëmendje dhe nuk “dëshiron të lëshojë karrigen e parë”. Por nuk mund të mbyllej me kaq ky debat pasi nuk munguan edhe shakatë. Ishte Eri ai i cili ndërhyri në mes të bisedës duke thënë se të gjitha takimet e vajzave, përveç atyre të Melisës, i janë dukur fallco dhe bën një batutë për Ledjanën duke thënë:

A e shef si është Ledjana, është gjithë ajo kallup, çlidhje kam unë, ajo do usta o vëlla jo një si unë.

Leave a Reply