A do t’mi provosh buzët? Pyetja e Antonelës për Mevlanit detyron Ledjanën të…


Në përballjen me Ledjanën, Antonela dhe Mevlani nisën të flirtonin me njëri-tjetrin.

Kjo bëri që Ledjana të ngrihej nga karrigia pasi nisën pyetjet për të provuar buzët.
Antonela: Ça ke që dridhesh?
Mevlani: Po tundem.

Antonela: Po të dridhen duart.
Mevlani: Ty po të dridhen buzët.
Antonela: A do t’mi provosh?
Mevlani: Po.

Leave a Reply