A do e prishnit agjërimin për një iPhone 12 proMax?

Një eksperiment social i bërë së fundmi që përpiqet të shtojë vetëdijen rreth Ramazanit është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale. Ky eksperiment përpiqet të nxisë myslimanët për të prishur agjërimin e tyre për një iPhone Pro Max.

Eksperimenti i bërë nga ‘Wounded Soul‘ ishte më shumë një eksperiment social që testoi shumë besimin e myslimanëve.

Videoja paraqet një grua me një iPhone 12 Pro Max në dorën e saj që u afrohet burrave myslimanë që agjërojnë. Ajo i ndalon dhe pyet nëse janë myslimanë.

Kur ata përgjigjen pozitivisht, ajo shpjegon se ata mund të ‘fitojnë’ një iPhone 12 Pro Max nëse ‘pinë pak ujë dhe prishin agjërimin’.

Leave a Reply