88-vjeçari kapet me 191 km/h në autostradë, arsyeja që dha do iu lere pa fjalë


Një 88-vjeçar në Francë është kapur nga policia duke ecur në rrugë me mjetin e tij me shpejtësi prej 191 km/ orë.

Kur u pyet nga policia se pse po ecte me shpejtësi marramendëse, i moshuari tha se ishte vonë pasi do shkonte të merrte va ksinën.

Zyrtarët i konfiskuan lejen e drejtimit dhe mjetin në të cilin po lëvizte, shkruajnë mediat e huaja.

“Për sigurinë e të gjithëve, le të respektojmë kufijtë e shpejtësisë, edhe pas më shumë se 60 vjet me leje drejtimi,” thanë zyrtarët.

Përhapja e ngadaltë e vak sinave në Francë ka qenë shkaku zhgënjimit në grupet që aktualisht kanë radhën, kryesisht mbi 75 vjeç, punonjës të kujdesit shëndetësor dhe njerëz me kushte serioze shëndetësore.

Leave a Reply