85-vjeçari an kohet se vaksina Anti К0VIDI ia ka rritur dëѕhirat ѕ*kѕuale, роliсia e kap dу herë brenda ditëѕ me рroѕtituta

Një 85-vjeçar italian është gjob itur dy herë brenda ditës për shkelje të kufizimeve të ko rona virusit për t’u takuar me pro stituta, duke u justifikuar në polici se kishte rritje të nxitjes se ksuale pas marrjes së va ksinës së К0VID

Tabloidi britanik The Sun shkruan se i moshuari çapkën, i cili nuk është emëruar, ishte gj obitur me 1,000 euro për shkeljen e dyfishtë në Eboli, në jug të Italisë.

“E ka fajin va ksina”, raportohet se tha ai në polici, duke shtuar: “Gjoba është e drejtë.”

Zëdhënësi i policisë vendore Sigismondo Lettieri tha për mediat: “Burri u ndalua fillimisht në orët e para të mëngjesit kur u pa që hyri në një automjet ‘rulote’ të parkuar pranë plazhit, që njihet se përdoret nga pro stitutat.”

“Atij iu komunikua mbi rregullat e izolimit të C0VID, u gjo bit me 500 euro dhe u la i lirë, por më pas u ndalua përsëri një orë më vonë në të njëjtën rrugë në një tjetër ‘kamper’ të përdorur nga pro stitutat, dhe u gjobit. Kur oficerët kuptuan se ishte gjoba e dytë, ai u justifikua se ishte prej va ksinës së C0VID.

Megjithëse përgjigja e tij i bëri oficerët të qeshnin, u gj obit gjithsesi”.

Sipas kufizimeve në Itali, njerëzit duhet të qëndrojnë në shtëpi nga ora 10 e darkës deri në 5 të mëngjesit, me përjashtim të atyre që punojnë për biznese ‘esenciale’.

Ministria italiane e shë ndetësisë thotë se 17 milionë njerëz janë va ksinuar në Itali.

Leave a Reply