80-vjeçarja takon Eni Çobanin dhe me Iot në sy tregon dh_unën që po për_jeton nga vajza dhe dhëndri


Në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare kanë qenë dy motra, ku kanë treguar një gj_endje serioze dhe të r-ëndë që ka përfshirë gjithë familjen. Ato tregojnë se nëna dhe vëllai i tyre in_vaIdi dh_un0hen nga motra e tyre Dhurata e cila ka hyrë në shtëpinë e tyre duke supozuar që është pronë e saj. Këtë histori e ka treguar dhe Eni Çobani me detaje dhe shprehet e rev0ltuar që ngj_arje të tilla të ndodhin në një familje.

“Kemi një familje me 5 anëtarë, zonjën Xhuma, mamaja e këtyre dy vajzave e cila ka sjellë në jeettë 5 fëmijë, 4 vajza dhe një djalë. Fat_k_eqë_sia më e madhe e familjes është djali Gazmenti i cili është in_vaIid, me Kemp, është me një dia_gn0zë shumë të r_ëndë, me prapambetje men_dore. Unë kam patur fatin e mirë ta takoj personalisht, kishte një dashuri të veçantë për mua dhe Arditin, na ndiqte shumë, por dh_imbja më e madhe ishte e asaj nëne e cila vetëm l0toi gjatë kohës që ne biseduam, duke më thënë “zonja Eni, a mund të rr_ihem unë me këtë djalë” dhe të them të drejtën, nuk arrij ta besoj që nëse zonja Dhurata të dh_un0jë atë vëlla të së_murë dhe nënën e cila kishte relativisht një moshë të madhe përkundrejt dëshirës së saj që në këtë banesë mos hyjë asnjë anëtar i kësaj familje.

Pra as Fëllënza, as Rudina dhe as Violeta. Dhurata është vertet një anëtare e familjes, por është vetëm një, ndërkohë që kjo banesë ka 5 anëtarë. Zoti Asllan Alimadhi që është bashkëshorti i Dhuratës i cili sipas Fëllënzës dhe zonjës Xhuma, kryen dh_unë sistem_atike ndaj këtyre njerëzve, jo vetëm që është e papranueshme, por është dhe e pa dëgjuar që si mund të rr_ihet një grua në atë moshë bashkë me një fëmijë in_vaIid.

Fëllënza ka i_kur nga familja, është nënë me fëmijë, me bashkëshort dhe i është përkushtuar nënës dhe vëllait me aq mundësi sa ka dhe ky njeri është vetëm në rajonin e p0licisë. Për këtë do më thotë me shumë pastërti shefi i k0misar_iatit të Vorës, për arsye të cilat zonja Fëllënza qëndron në mënyrë të vazhdueshme pranë rajonit të p0licisë, ndërkohë që Dhurata vazhdon qetësisht jeettën me një pretendim, që ajo është pronare e kësaj banese. Çfarë firme ke h_edhur ti Fëllënza për Dhurata Alimadhin? Sepse shqetësimi i Rudinës është ky, thotë unë vij nga Italia dhe me del Asllani, pra kunati dhe më thotë mos hyr në shtëpi se është shtëpia e tij”, është shprehur Eni Çobani..

Rudina tregon edhe momentin kur burri i motrës i ka thënë të zh_dukej nga shtëpia ku qëndron e ëma sesa ai ishte bërë pronari i shtëpisë. Ajo kishte ardhur nga Italia për të takuar nënën dhe vëllain in_vaIid në vitin 2011 dhe kur për_baIIet me kunatin, ai ia bën të q_arta duke ia ndaluar ardhjen dhe qëndrimin në shtëpi. /tvklan.al

Leave a Reply