51-νjeçari në Рejë u goоdit рër νdеekje nga rrυfeja derisa po kυlloѕte bagëtinë

Pak më parë për v dek jen e një 51-vjeçari i cili është god it ur nga rruf eja, sonte rreth orës 19:25 në fshatin Kusoriq të Pejës, vi kti ma është Ali Tigani.
Një familjar i tij ka rrë fyer për Gazetën Sinjali se si ka ndodhur rasti.

Ai tha se Aliu ishte duke kullotur bagëtinë, delet, kur është go ditur nga rru feja. Ky familjar bëri të ditur se trupi i pajetë i 51-vjeçarit është gj etur nga vëllai i vi ktim ës.
“Jo (nuk ka pasë shenja jete), kur e kemi dërgu në spital as nuk ka lëviz, as kurgjo. Trupi i tij është ende në Spitalin e Pejës”, tha ai.

Aliu ishte baba i tre fëmijëve, dy djemve dhe një vajze. Fëmija më i vogël i tij është 17-vjeçar. /Sinjali

Leave a Reply