5 anëtarë të familjeѕ hμmbin jetën раѕi makina e tуre shtуреt mes dу kamionëve


Pesë personat e një familje kanë hum bur jetën pasi makina e tyre u shtyp mes dy kamionëve. Përplasja e tme rr shme në Santa Maria do Para, Brazili verior, pati një fund tr agjik. Marcio Ramos de Souza, 45 vjeç dhe gruaja e tij Dina Charlen, 39 u v ra në së bashku me dy fëmijët e tyre të vegjël.

Në makinë ndodhej dhe një adol eshente 14-vjeçare, mbesa e familjes Kethenen Wenil, gjithashtu vd iq në vendin e ngj arjes.

Aks identi tr onditës ndodhi më 19 Prill dhe asgjë nuk mund të bëhej për të shpë tuar ndonjë nga pesë pasagjerët. Pamjet e filmuara tregojnë se makina e familjes ishte shtypur midis dy kamionëve.

Imazhet tregojnë automjetin prapa një kamioni në lëvizje të ngadaltë në autostradën BR-316 javën e kaluar. Një kamion i dytë, që thuhet se mbante çimento, afrohet me shpejtësi pas tyre, duke shtypur makinën. Pamjet shqetësuese tregojnë se makina u shndërrua në një top metali.

Kamioni pas tyre nuk arriti të ndalet duke i vr arë të gjithë pasagjerët menjëherë. Pas ak sid entit, shoferi i kamionit të dytë u dërgua në stacionin lokal të policisë. Nuk dihet ende nëse ai përballet me ak uza.

Një shërbim fun erali u mbajt për pesë anëtarët e familjes në vendlindjen e tyre në Braganca, mbi një orë larg vendit të ngjarjes. /tvklan.al

Leave a Reply