35-vjeçari i merr jееtēn dу fēmijēve dhe njē të moѕhuari/ Mē раѕ i ka dhēnē fund edhe jetēѕ ѕë tij

Një ngja rje e rë ndë ka ndodhur në Itali në zonën e Ardea, pak kilometra larg Romës, ku një 35-vjeçar q ë lloi dy fëmijë dhe një burrë të moshuar.

Personat që hu mbën jetën janë vëllezërit David dhe Daniel Fusinato të moshave 5 dhe 10 vjeç, si dhe i moshuari Salvatore Ranieri 84 vjeç.

Dy fëmijët kanë qenë duke luajtur pak metra larg shtëpisë së tyre kur u qëlluan me armë nga 35-vjeçari. Plumbat i zunë në kokë dhe në zemër.

Autori, i identifikuar si Andrea Pignani, u largua nga vendngjarja dhe u izolua brenda një shtëpie. For ca të shumta të p oli cisë rrethuan banesën dhe i bënë thirrje të vet ëdor ëzohej. Pas 3 orësh, p oli cia vendosi të ndërhynte dhe gjeti brenda banesës 35-vjeçarin të v d ekur.

Leave a Reply