31-vjeçari ka një kërkeѕë befasueѕе për femrat: Dal me ju ро të jemi mbi 60 vjeç, e daѕhura ime ka qenë 91


Një 31 vjeçar ka një kërkesë thelbësore, do të dalë në takime me gra mbi 60 vjeç. Ai quhet Kyle nga Pittsburgh i cili ka thënë se kur ka qenë 18 vjeç ka takuar një grua 50 vjeç dhe ra në dashuri me të.

Kyle thotë se sa më e vj etër femra aq më e mirë. Ai ka bërë me dije se e dashura më e vj etër që ka pasur ndonjëherë ka qenë një 91-vjeçare.

Kyle shton se e ka kuptuar që i pëlqejnë femrat e moshuara që kur ishte në fillore.
Burimi: The Sun/ Marrë nga Gazeta Korrekte

Leave a Reply