30 vjeç dhe fle me një aruѕhë; Aktorja e njohur tregon arѕуen përse e ruan рrej ѕhumë viteѕh këtë lodër

Aktorja bukuroshe Marghot Robie, në një intervistë të fundit me James Corden në emisionin “The Late Show”, ka treguar një sekret që deri sot asnjë nuk e dinte.

Ajo çdo natë fle me një arush i cili supozohet të jetë një pelush si lepurush por nuk ngjason aspak!

“Ju lutem askush të mos e psikoanalizojë faktin që unë jam 30 vjeç dhe fle me një lepurush çdo natë”, u shpreh ajo gjatë intervistës. “Gjithashtu, e di se çfarë po mendoni të gjithë. Ky arush nuk duket aspak si lepur.”

Ky lepurush ka shumë rëndësi për të aq sa vetëm mamja e Marghot mund ta prekë apo të kujdeset për ta larë:

“Në fakt, unë lejoj vetëm mamin që ta qepë/rregullojë dhe ta lajë. Për shkak të C0vid, nuk e kam parë mamin prej dy vitesh thuajse. Prandaj, siç e shihni, duket pak i vjetërsuar e i bërë si leckë.”

Leave a Reply