15 Fotografi me Ѕуtjena Gjоksmadhe që ishin në Тrendë në vitet 1940 dhe 1950

Sуt_jenat e guaskës patën momentin e tyre të lavdisë në mesin e publikut të ri falë Madonës, e cila mbante veshur ato të dizenjuara nga Jean-Paul Gaultier. Megjithatë, ata kanë origjinë edhe më të vjetër. Zbuloni këtë të brendshme të cilësisë së mirë nga të gjitha këndvështrimet falë këtyre 30 fotove të jashtë_zak”nshme. Su_tjena me majë. Ajo që sot duket të jetë një gabim i shijes ishte tërbimi pas njëzetave të zhurmshme. Duke treguar kone nën bluzën e saj ishte lartësia elegante dhe kjo, pin-ups e viteve 1940 dhe 1950 e kuptuan mirë atë.

Të gjithë Hollywood-in kishin veshur syt_jena gj_oksmadhe
Kthehu në vitet e pastrimit të dhëmbëve dhe kthesave të gjera. Epoka e Artë e Hollivudit kishte një modë shumë të ndryshme dhe kjo vlen edhe për të brendshmet. Çfarë bëri Katie, një kompani e brendshme ishte e para që ofroi syt_jena guaskë për shitje në 1999, pasi Madonna ishte ambasadore e saj . Nëse shmanget sot, aktoret sublime të para dhe pas Iuftës kanë miratuar unanimisht këtë të brendshme. Koha e gjyshërve tanë ishte padyshim e ç_mendur, larg filtrave dhe objekteve!

1. Audrey Hepburn e veshi atë me hijeshi

Ylli i Diamanteve në Couch e kishte ad0ptuar dhe ai duket shumë mirë për të. Burimi: Bored Panda
2. Kjo aktore sublime mban një korse gj0ksore se_nsu_ale

Është e vështirë t’i rezistosh sen_suaIitetit të kësaj ik0ne të cilësisë së mirë. Burimi: Bored Panda
3. A ju kujtohet Clarice Lispector?
Gruaja braziliane e letrave ishte një dash_nore e kësaj veshjeje. Burimi: Bored Panda
4. Ata dalin nën xhu_pin e Marilyn Monroe

Ikona bionde e sublimon në këtë foto bardh e zi dhe është djallëzisht s_ksi!
5. Liz Taylor ishte gjithashtu adhuruese e kësaj të brendshme

Nën vështrimin e nd_ezur të aktores të njohur nga të gjitha brezat, fshihen pika delikate. Burimi: Bored Panda
6. Lizabeth Scott ishte gjithashtu adhuruese e këtij syt_jena

Aktorja sublimon syt_jenën e saj gj_oksmadhe në një triko me satenBurimi: Bored Panda
7. Kjo aktore e vesh me ma_gje_psje të panda_lshme!

Një skaj i pal0sur me bel të lartë, një pul0vër me mëngë të shkurtra dhe voila! Burimi: Bored Panda
8. Forma e këtij sy_tjena është djallëzisht s_ksi!

Kjo grua ka një ajër të Madonës me këto mbështetëse të shenjave. Burimi: Bored Panda
9. Tigresha Jayne Mansfield duket mirë

Jayne Mansfield i shton një prekje shta_z0re këtij syt_jena shumë femërore. Burimi: Bored Panda
10. Diana Dors e vesh më me maturi

Duke e kombinuar me pantallonat Vichy, Diana Dors thyen anën s_ksi të kësaj të brendshme femrash të modës. Burimi: Bored Panda
11. Kjo aktore ka një shikim të nde_zur dhe merr syt_jena gj_oksmadhe

Me pantallona lëkure saten dhe një pozë sen_su_ale, gruaja miraton pamjen totale pin-up të shoqëruar me një anë glam-rock. Burimi: Bored Panda
12. Marilyn Monroe pa pushim!

Bjondja ik0nike e mban syt_jenën bust deri në përsosmëri. Burimi: Bored Panda
13. Kjo aktore ka një qëndrim në kokë që nxjerr në p_ah të brend_shmet e saj

Ngjyra e bardhë i bën këto syt_jena më të dukshme. Burimi: Bored Panda
14. Lana Turner e sublimon këtë syt_jena me një bluzë të butuar

Si_lueta mendjemadhe e Lana Turner nxjerr në p_ah këtë të brend_shme me k0nus. Burimi: Bored Panda
15. Virna Lisi mban një syt_jena guaskë shumë diskrete

Leave a Reply