3-vjeç, por cilësohet si fëmija më shkatërrimtar, i ka shkaktuar dëm 6000 pound familjes, ja çfarë bën kur e lënë vetëm


Ky mund të jetë fëmija më mistrec dhe shkatërrimtar në Britani edhe pse është vetëm 3 vjeç. Mamaja e tij tregon se djali i saj, mund të quhet ndryshe si ” Wreck-it Ralph” (nga filmat e Disney-t) në jetën reale pasi ka shkaktuar dëme në vlerë prej 6,000 paund në shtëpinë e tyre.

Shyama Underëood 35 vjeçe, nga Northampton, duhet ta ruajë në çdo moment djalin e saj të vogël, Jaxon-Carter, pasi ai filloi një rrugë luftarake shkatërrimi që nga momenti kur bëri 10 muajsh dhe filloi të ecte.

Në vetëm 18 muaj ai ka shkatërruar jo pak, por 12 televizorë duke ia hequr ndonjë pjesë ose duke i hedhur poshtë në dysheme. Ai i zbraz vazhdimisht dollapët e shtëpisë, lyen dhomat e shtëpisë me bojë apo me stilolapsa.

Leave a Reply