25-vjeçarja рretendon se mbeti ѕhtatëzënë pasi frуu era, gruaja i çudit të gjithë pas lindjes së fëmijëѕ


Një ngj arje e çuditshme ka ndodhur në Indonezi, ku një 25 vjeçare pr etendon se ka mbetur shtatzënë vetëm përmes erës.

“Fryu erë dhe mbeta shtatzënë”, u shpreh ajo për të afërmit kur e pyetën se si ndodhi.

25-vjeçarja nga Cianjur ishte ndarë nga bashkëshorti prej shumë muajsh, ndërsa të afërmit u shqe tësuan kur panë se kishte mbetur shtatzënë.

“Ishe shtrirë në shtëpi dhe e ndjeva erën të më kalonte nepër trup”, vijoi ajo, ndërsa të afërmit u çuditën kur panë një fëmijë në krahët e saj.

Sigurisht, askush nuk e besoi verisonin e saj se kishte mbetur shtatzënë pa kryer marrëdhënie seksuale me një mashkull, megjithatë lajmi ka marrëdhënë duke u bërë temë në mediat botërore.

Leave a Reply