24 ditë në spital/ Silvio Berlusconi “ia hedh” ѕëriѕh, ѕhërohet рërfundimisht nga K0VIDI

Ish-kryeministri italian, Silvio Berlusconi, i cili është shtruar disa herë në spital për shak të pasojave që i ka lënë К0vid-i, duket se tani ia ka hedhur përfundimisht. 84-vjeçari ka lënë sot spitalin, San Raffaele në Milano, pas 24 ditësh, dhe është nisur drejt vilës së tij.

Pas infektimit me К0VID në shtator, Berlusconi u shtrua në spital, por gjendja e tij u përmirësua dhe mjekët e lejuan që të dilte. Mirëpo, pas disa kohësh ai u kthye sërish për shkak të komplikacioneve që kishte postCovid. Mediat italiane raportojnë se gjendja e tij është e mirë dhe ndodhet në vilën e tij luksoze në Arcore.

Leave a Reply