23-vjeςari Ië shtatzënë të dashurën, motrën dhe tezen e të dashurës…


E pabesueshme! Nuk është një sha ka, por një histori e vërtetë, ajo e Alfios e treguar në programin “La B00mba” për Radio DeeJay, në Itali. Alfio është një djalë 23-vjeçar kalabrez i bukur, i lidhur me një vajzë 19-vjeçare.

Kur zbuloi për shtatzëninë e saj nuk u lumturua shumë, kështu që vendosi që të mos bënte më .s.…ks me të, për shkak të bll0kimit psik0l0gjik që iu krijua për shkak të situatës. Kjo bëri që të hapej me nënën e të dashurës, kështu që gruaja e shq etë suar nga fakti se mund të tra d ht on te të bijën, u ofrua për të plotësuar nev0jat e tij s. ek .s.ua…le, duke shkuar bashkë në shtrat. Por ky moment pasi0ni u pasua me një “surprizë” aspak të këndshme, Alfio zbuloi se edhe vjehrra e tij mbeti shtatzënë. Kështu në gjendje de presi0ni, i riu u ngushëIIua me tezen e të dashurës së tij, deri kur përfunduan në shtrat bashkë… por edhe ajo mbeti shtatzënë.

Alfio tenton të shpëtojë nga kjo situatë dhe ik ën jashtë shtetit në një qendër ngushëllimi, ku takon motrën 17-vjeçare të së dashurës së tij. Ai fillon të hapet me të, por edhe me ad0leshenten përfund0i në shtrat, duke e lënë shtatzënë. Alfio u arra ti s nga Italia, por ajo që mbetet për t’u verifikuar, është nëse të gjitha kanë mbetur shtatzënë realisht, apo ishte thjesht një gjetje për të futur në teIashe të riun.

Leave a Reply