19- vjeçari vјеdh portofolin, kur e hap nisi ta urrејē veten


Një 19- vjeçar ka habitur gjithë rajonin e p0licisë, kur u ka thënë se kishte ardhur për të dorëzuar portofolin që kishte vje-dhur. Djaloshi quhet Connor Dawes dhe ka kërkuar falje për atë që ka bërë.

Ai nuk e ktheu portofolin sepse nuk kishte lekë por sepse i përkiste një personi autik. Conner e ka kuptuar këtë në momentin që ka hapur portofolin dhe ka lexuar dokumentet që ishin brenda.

Djaloshi ka dalë para gjy-katës për vje-dhjen e portofolit dhe dë-nimi që ka marrë është disa javë punë tek qendra e shërbimeve sociale.

Leave a Reply