“0fendimet drejtoja nënës e motrës”/ MevIani Iargohet nga emisioni pas debatit me Sindin: Pse ajo do komandojë?


Gjatë puntatës së sotme, Sindi ka reaguar me tone të ash-pra ndaj Mevlanit për shkak të debateve që kanë pasur vazhdimisht me njëri tjetrin. Ndërsa Sindi i përmendi 0fendimet dhe tha disa fjalë për të dhe Rinianin, i cili e refuzoi, Mevlani u përplas sërish ash-për me të dhe Iargua nga programi.

Mevlani: Larg0hu pak. Ka mundësi të ikësh?
Sindi: Këto 0fendime, drejtoja motrës dhe nënës tënde.
Mevlani: Ti shko thuaji motrës tënde “k* rvë” sic i the asaj atje.

Sindi: Kam dhe dicka për Riniani. Këtu ikën luanët dhe tani filluan këta minjtë. Këta më kanë 0fenduar dhe le të pranojnë 0fendimet e mia. Rinian, për ty kam pasur respektin më të madh. PërpIasja e duarve që ke bërë me Julin, gjë që mu duk e ulët nga ana jote. Nuk ke qenë ti ai që të bënim një takim në spa ndryshe nga të tjerët?

Riniani: Jo.
Sindi: Të mendoja burrë mirdite, por jo. Me asnjë nga vajzat, nuk kam organizuar dhe nuk do të organizoj ndonjë takim ndonjëherë.

Mevlani Iargohet nga programi dhe dëgjohet duke bër-titur nga prapaskena: “Pse kjo do komandojë këtu?”/Top Channel

Leave a Reply