“0 mаѕkara”/ Momenti kur beѕimtarët “arr eѕtojnë” autorin e ѕuImit në хhami, e g0daѕin me ѕhkeIma e karrige (Pamjet)


Top Channel ka siguruar pamjet e ndalimit të au torit pas pl.agosjes me th.ikë buke në xhaminë “Dine Hoxha” në rrugën e Kavajës, ku ka qël.luar me thi.kë 6 besimtarë.

Ngj arja e rë ndë ka ndodhur pik ërisht gjatë akt it të lutjes dhe autori i ngjarjes së rëndë është Rudolf Nikolli, 34 vjeç nga Burreli. Pasi doli nga xhamia, tentoi të go.diste edhe njerëzit në rrugë.

Në pamje duket se si personat e pra nishëm jashtë xhamisë kanë ka pur 34-vjeçarin dhe e kanë shtrirë në tokë duke e mbajtur me forcë. “Desh ma futi me th.ikë dhe mua”, tha njëri prej personave që po e mbante derisa erdhi policia.

Pasi mbë rritën forcat blu dhe përpiqen të pra.ngo sin autorin, një prej të pranishmëve e go.det me shk.elma dhe bërtet, “O legen, o maskara”.

Ndërkohë, njëri prej të pla.gos urve ndodhet në sallën e operacionit sepse e ka kapur th.ika në pjesën e mesit. Pesë të tjerë, të identifikuar si Donald Koçi, Mariglen Konja, Kleon Jaupaj, Anri Tola, Saba Peposhi ndodhen jashtë rr.ez ikut për jetën.

Autori jeton në Klos bashkë me familjen por është bërë shumë i dhu.nsh ëm, ndërsa të paktën gjashtë muaj vuan nga depresioni. Veç këtij ak ti të rëndë, rezulton se gjithashtu ka dh.unuar edhe familjen që ka në Klos.

Sipas burimeve, ai ka ardhur prej pak kohësh nga Anglia dhe që atëherë është bërë pr.oblematik.

Leave a Reply