????? ????: ??? ????? ?ë ????ë? ? ??? ??_???? ???ë?


Moderatori Enkel Demi i ftuar mbrëmjen e sotme në As Pro as Kundër, ka deklaruar se kur ishin të vegjël mblidheshin një grup djemsh dhe e rr_ihnin kryeministrin Edi Rama.

Sipas Demit, ata janë rritur bashkë pasi kanë jetuar në një lagje. Ai gjithashtu ka shtuar, se tashmë që janë rritur Rama po merr ha_k.

Leave a Reply