Ѕkënder Вrataj: Njerëzit duhet ta kenë të qartë se mund të lnfektohen, edhe рasi marrin dу dozat e vakѕinëѕ!


Kreu i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj, tha në emisionin “Real Story”, në News24, se rre ziku i infektimit me ko rona virus ekziston edhe pasi një person merr të dyja dozat e vak sinës.

Brataj e bëri këtë deklaratë gjatë diskutimit me ekspertët në studio mbi fushatën elektorale të zgjedhjeve të 25 prillit, ku mes të tjerash u tha se kandidatët për deputetë janë të rrezikuar.

Pjesë nga diskutimet:
Ilir Alimehmeti: Kandidatët për deputetë janë të rre zikuar, për shkak të grumbullimeve.
Artan Koni: E mira e të mirave është të mos kishim mitingje, fushatë elektorale. Në Fier le të vihej një ekran gjigant dhe z. Basha të fliste nga Tirana. E njëjta gjë duhet të ishte dhe nga partitë e tjera politike, sepse vaks inuam kryetarin e partive dhe ai nuk ua shpërndan turmës, por problemi është se turma infekton njëri-tjetrin.

Brataj: Njerëzit duhet të kenë të qartë se edhe me vak sinim, me dy doza, ekziston rreziku i infe ktimit, askush nuk përjashtohet nga riin fektimi. Distancimi social është i pari që të mban larg infe ktimit. Duhet bërë thirrje që në një fushatë politike të ruhet distanca dhe të mbahen maskat.
(BalkanWeb)

Leave a Reply