Ѕindi dalin раmjet ku preket dhe рërqafohet me… nuk është аѕ Murati аѕ Atdheu por


Duket se Sindit tashme i ka dale turpi dhe nuk e ka me problem qe te perqafdohet dhe preket me cunat sic tha ne fillim. Takimi i dytë i Sindit dhe Erlindit është transmetuar në puntatën e sotme të emisionit “Për’puthen”.

Gjatë bisedës, Erlindi gjeti disa trëndafila në rrugë dhe këputi njërin prej tyre, i cili ishte ngjyrë i verdhë por u justifikua duke thënë se i kuqi ishte i vyshkur. Më pas, Sindi bëri një veprim që nuk e kishim parë në pah.

Ajo i vuri në pah Erlindit faktin që kishte ftohtë dhe i dhuroi një përqafim tepër të ngrohtë.

Pjesë nga biseda

Erlindi: Tek mua e gjete veten që u ktheve prap?

Sindi: Tek ty e gjeta veten shumë komode.

Erlindi: Prit Sindi prit. Këta të kuqët qenkan të vyshkur. (I dhuron trëndafil të verdhë)

Sindi: Janë me gjemba?

Erlindi: Trëndafilat e mi janë pa gjemba.

Sindi: Domethënë nuk do më lëndojnë asnjëherë. (I vendos trëndafilin e verdhë)

Erlindi: Më duket sikur ke shumë ftohtë.

Sindi: Po kam, dhe do të doja të të jepja një përqafim që të ngroheshim.

Erlindi: Na ra dhe trëndafili i xhelozisë.

Leave a Reply