Ѕiç раralajmëroi/ Ѕhqiрја i publikon foton Teas dhe раralajmëron “tërmet”


Sikurse paralajmëroi një ditë më parë, ish-konkurrentja e “PërPuthen”, Shqipe Hysenaj, ka publikuar sot foton që tha se “do ta nxjerr Tean me fishekzja rrë nga PërP uthen”.

Në foton e publikuar nga Shqipja, duke Tea, e veshur me një buzlë me motove ushtarake, ndërsa në krah të saj qëndron një mashkull tjetër. Në fakt, këtë foto e publikoi vetë Tea në Instagram disa ditë më parë.

Ndërkohë, Shqipja ka publikuar edh enjë tjetër foto, ku duket një djalë që në fakt mbanë veshur, në dukje, të njëjtën bluzë si të Teas.

“Tea shkove ti në Kosovë e more bluzën? Apo erdhën ta sollën këtu? Dhe ti e di miiiiirrrrëëëëë për çfarë dhe kë bëhet fjalë…..”, shkruan Shqipja.

“Dhe mos u argumentoni me fjalë të kota gjasme e dinit për voicen që do hidhja, sepse unë nxjerr dhe materiale që ju s’jua merr mendja kurrë që unë i kam apo jo Andi?”, paral ajmëron ajo më tej.

Leave a Reply