Ѕhqipja tha dje ѕе do vijë koha të flasë edhe për të, ѕhрërthen “Loсo”: 30 vjeçe dhe merret me jetën e dikujt që


Me siguri ju kujtohet që marrëdhëniet e Elvisit dhe Shqipes në “Për’puthen” nuk u mbyllën mirë dhe ata patën një debat virtual.

“Elvisi foli një orë tek “Prime” dhe foli kot, imagjino kur i tha dhe Arjani. Por gjithsesi do t’i vijë dita edhe Elvisit, shumë shpejt do flasim dhe për Elvisin.”- tha Shqipja më herët, e cila mori kundërpërgjigjen e konkurrentit:

“Për të gjithë ju që doni të flisni për Lokun (s’jeni shumë, me gishta numëroheni), tashmë ka zgjidhje dhe për ju. “Colgate Max Fresh” kujdeset më së miri për shëndetin tuaj oral.

Manual përdorimi: Përdoret në rastet kur do vëmendje nga ata që s’ta kanë dhënë kurrë.”- shkroi Loco.

Leave a Reply